Kuasai 3 Teknik Intensif Saham Terbukti Berkesan

Kuasai 3 Teknik Intensif Saham Terbukti Berkesan

By on Dec 28, 2016 in Blog, Tip Pelaburan Saham, Tip Kewangan | 67 comments

Bengkel Saham Intensif 2017

Kuasai 3 Teknik Saham Terbukti Berkesan

Berminat nak melabur saham?

✓ Tapi tak tahu bagaimana nak mula.

✓ Sudah melabur tapi selalu rugi?  Masih tak yakin? Masih Blur?

✓ Pelabur aktif tapi belum capai untung sekitar 20% ke atas setahun?

Jika YA, anda MESTI hadir di Bengkel Saham Intensif

Biar Saya Bantu Anda 



2 Hari Face to Face + 3 Bulan Bantuan Susulan 

+ Akses Support Group

✓  Belajar 2 hari live.

✓  Dibimbing & bantuan susulan selama 3 bulan diberi selepas bengkel.

✓ Percuma 12 Siri Tutorial Saham khas buat peserta Bengkel Saham Intensif.

✓ Akses kepada private whatsapp support group bagi membantu pelabur jika ada sebarang pertanyaan dan ruang berkongsi berita & info terkini pelaburan saham.

Kelebihan : Peserta dapat info terkini & bantuan berterusan selepas bengkel 2 hari tamat.


Modul Lengkap Asas ke Advance

✓  Ini bukan kelas preview.  Ini bukan seminar.

✓  Bengkel Saham Intensif adalah kelas penuh yang praktikal.

✓  Modul lengkap dan sistematik dari konsep asas saham, bagaimana menganalisa bisnes, menganalisa pergerakan harga dan analisa pasaran.

✓  Tips dan teknik pelaburan saham yang terbukti hasilnya.

✓  Langkah demi langkah bagaimana cara memilih dan menganalisa saham syarikat berpotensi untung.

✓  Membuat kajian kaunter saham terkini.

Objektif : Membantu pelabur newbie transform menjadi pelabur berilmu.

Pelabur boleh membuat keputusan beli jual atas ilmu bukan dengan dengar cakap “orang lain” semata-mata.

 


3 Teknik INTENSIF Terbukti Berkesan

 

✓  Khas untuk pelabur baru & lama yang nak kuasai 3 teknik terbukti berkesan buat duit di pasaran saham Bursa Malaysia.

✓  Misi utama Bengkel Saham Intensif untuk membantu peserta menguasai ilmu pelaburan saham dengan cara mudah dan sistematik sebelum memulakan langkah pelaburan.

✓ 3 Teknik Analisa Fundamental, Analisa Teknikal & Psikologi Pasaran

✓ 3 Teknik Pelaburan Saham : Intraday, Short Term (Swing & Position) & Long Term Investment

✓ Bagaimana menguasai 3 Trend Saham : Uptrend, Downtrend & Sideway

Objektif : Bantu peserta untung daripada pelaburan pertama & konsisten.


 

Belajar dalam kumpulan kecil

✓  Sebab fokus utama nak bantu secara individu.

✓  Peserta lebih mudah nak bertanya soalan sebab belajar dalam kumpulan kecil.

✓ Kami nak pelaburan wang & masa anda berbaloi. Jadi, pengambilan perserta sangat terhad.

Objektif : Pelabur faham, balik tak blur dan berjaya!


Perhatian!

Ini bukan kelas melabur dalam forex.

Ini bukan skim cepat kaya.

Ini pelaburan saham patuh syariah di Bursa Malaysia.


Kisah Kejayaan 

Peserta Bengkel Saham Intensif 

 

Zero knowledge tentang saham.

Kebanyakkan mereka belum buka akaun saham 

semasa hadir ke Bengkel Saham.

Alhamdulillah dengan izinNya, dengan aplikasi ilmu

yang dikongsi mereka berjaya raih

untung dari beli jual saham pertama dalam masa yang cepat.


Puan Mahani dari Kelantan

” Terima kasih yang tak terhingga buat Puan Asma sudi mengajar kami…..

Untuk permulaan, ROI  83.56% cukup besar bagi kami…InsyaAllah akan guna ilmu sepenuhnya.

InsyaAllah next class, kami nak ikut lagi untuk recharge…tentang ilmu pelaburan yang diajar…” 17 November 2015.

Testimoni Puan Mahani

Puan Mahani belum pernah melabur.

Menetap di Kelantan hadir di Bengkel Saham di Ampang Selangor pada 31 Oktober 2015.

Selepas 2 minggu, raih untung pertama sebanyak 83.56%.


Tuan Azizi dari Seremban

“Alhamdulillah, profit hari ini….20% selepas seminggu simpan.

Tq Puan Asma for guidance & rakan-rakan for motivation.” – 19 November 2015

Testimoni Tuan Azizi

Tuan Azizi pelabur newbie dari Seremban.

Untung 20% dari pelaburan saham yang pertama, saham yang dipegang selama 1 minggu.

Hadir belajar di Bengkel Saham Intensif di Ampang Selangor pada 31 Oktober 2015.


Tuan Hirman dari Rawang

“Assalam Puan Asma,….ilmu yang puan kongsikan pada saya amat bernilai.

Kos yang dikenakan semasa menuntut ilmu sudah berbayar.  

Semoga Allah memberkati kehidupan puan dan ahli kerluarga puan…”

Testimoni Tuan Hirman

Yuran untuk belajar ilmu pelaburan saham telah berbayar.

Raih untung selepas 2 minggu balik dari kelas.


Tuan Burhanuddin dari Putrajaya

“Assalam, hari ini saya dah jual instaco-wb, Alhamdulillah profit 36% untuk   first try..Tq Puan dan kawan-kawan.” – 23 November 2015.

Testi Burha

Zero knowledge tentang saham masa hadir.

Belum buka akaun saham.  Untung 36% untuk first try beli jual saham.

Saham yang disimpan dalam masa 5 hari.


Tuan Shukri Hassan dari Dubai.

Tuan Shukri

Belum pernah melabur saham, terbang dari Dubai hadir di Bengkel Saham Intensif Disember 2015.

Pengalaman pertama beli jual saham.

Untung atas kertas RM560 – 15 Januari 2016


5 Kategori Peserta Yang Sesuai Hadir

✓  Berminat tapi tiada ilmu tentang pelaburan saham.

✓  Dah buka akaun saham tapi masih tidak tahu bagaimana nak bermula.  Masih tidak tahu bagaimana nak beli jual saham.

✓  Pernah melabur tapi selalu rugi daripada untung.  Saham yang dibeli terpaksa disimpan bukan sebab nak capai sasaran untung yang lebih tinggi tapi sebab saham yang dibeli masih rugi.

✓  Pelabur aktif dan berminat nak upgrade ilmu pelaburan saham.  Nak tahu cara mudah nak kuasai teknik analisa fundamental & teknikal.  Nak tahu teknik buy & sell intraday, short & long term.

✓  Pemilik bisnes atau individu yang berminat nak kembangkan nilai wang simpanan & inginkan pulangan pelaburan melebihi sekitar 20% setahun.

Peringatan : Hanya Peserta 18 Tahun Dan Ke Atas Sahaja Yang Dibenarkan Untuk Mengikuti Program Ini.


Apa Modul Yang Telah Bantu Ramai

Peserta Berjaya Buat Duit Di Pasaran Saham

 

Modul 1

3 Teknik Intensif Saham Terbukti Result

Kuasai 3 teknik untung saham tanpa hiraukan pasaran saham tengah bull, bear atau sideway.

Kuasai 3 teknik itensif saham yang pelabur wajib tahu sebelum mula melabur untuk elak rugi & maksimakan untung.

Kuasai 3 cara melabur saham sama ada nak ambil untung sehari/intraday, seminggu/swing atau bulan/position.

Modul 2

13 Asas Saham Penting Pelabur Wajib Tahu Sebelum Mula Melabur

Ramai mula melabur ambil remeh asas penting saham & terus tekan button buy sell, akhirnya melebur.

Ketahui 13 asas saham penting sebelum mula melabur jadi pelaburan jadi subur bukan melebur.

Modul 3

3 + 6 Elemen Penting Tentukan Saham Bagus

& Berpotensi Beri Pulangan Lebih Besar

Bagaimana nak tahu saham yang lebih bagus daripada saham yang lain.

Bagaimana nak kenalpasti saham yang kerap beri dividen lebih daripada 2-3 kali setahun.

Modul 4

Advance Analisa Teknikal Dengan Cara Mudah &

Terbukti Memberi Pulangan Kepada Pelabur

Bonus bagi yang tahu bagaimana nak buat kajian teknikal.

Bagi yang nak jadikan pasaran sumber income hari-hari atau setiap seminggu mesti kuasai volume, support & resistance, indikator, candlestick & trendline.

Belajar cara nak jangka harga saham akan naik atau turun.

Belajar cara nak set harga beli, harga jual & sasaran untung/rugi jadi kita boleh buat keputusan terbaik.

Saya tunjukkan bagaimana cara simple analisa teknikal yang terbukti telah beri keuntungan kepada ramai pelabur newbie.

Modul 5

33 tips & teknik maksima untung

& kurangkan risiko rugi berdasarkan pengalaman

33 tips & teknik pelaburan saham yang saya lalui dalam beberapa tahun, anda dapat dengan mudah dalam 2 hari saja.

Bouns – 10 market rules yang pelabur perlu follow untuk elak rugi & maksima profit.

Modul 6

3 Cara Mudah Bagaimana Nak Guna Trading Platform

Tempat Kita Nak Beli Jual Saham

Trading platform adalah tempat pelabur beli jual saham.

Semua info penting saham ada dalam trading platform yang kita boleh akses secara percuma guna laptop atau smart phone.

Ramai yang dah melabur tapi tak tahu banyak info emas yang ada dalam trading platform.

Saya akan tunjukkan 3 cara mudah nak gunakan trading platform jadi kita dapat manfaat pada 1 sumber saja

Modul 7

Buat kajian praktikal kaunter saham terkini

Hari kedua saya nak pastikan semua peserta boleh buat kajian kaunter saham.

Belajar cara buat kajian kaunter saham terkini ikut step by step yang saya tunjukkan selama 2 hari.

Belajar bagaimana buat kajian kaunter penny, growth, mid/large.  Sebab setiap kaunter saham lain cara & strategi yang pelabur wajib tahu.


 

Sebab Anda Komitted Saya Nak Bagi

5 Modul Tambahan Yang Dipelajari PERCUMA

BONUS 1

✓  Bagaimana merancang pelaburan saham dengan “The power of 7%”.

✓  Ramai yang melabur tanpa perancangan akhirnya untung entah ke mana.

✓  Perancangan yang jelas membuatkan pelabur fokus dan tahu berapa jumlah wang akan dicapai untuk satu tempoh masa.

BONUS 2

✓  Bagaimana memilih dan membaca berita bisnes sebab berita adalah wang.

✓  Berita adalah satu teknik mudah bagaimana nak ambil peluang raih untung dalam masa yang singkat.

✓  Pelabur bijak mesti tahu teknik mudah ini.

BONUS 3

✓  Belajar 3 kesilapan besar pelabur yang sering dilakukan oleh pelabur menyebabkan rugi.
✓  Belajar dari pengalaman orang yang telah melaluinya adalah ilmu yang terbaik dan agar kita tidak perlu membuat kesilapan yang sama.

BONUS 4

✓  Didedahkan dengan perisian dan aplikasi PERCUMA yang dapat membantu pelabur melabur dengan mudah walau sibuk dengan urusan bisnes atau kerja.

Extra BONUS

✓  Bagaimana membuat analisa teknikal dengan cara yang mudah.

✓  Bagaimana nak membaca Carta, membuat garis Tendline, Support & Resistance, Candlestick & 5 Indikator penting Analisa Teknikal.
✓  Tujuan bagi membantu pelabur membuat keputusan beli & jual saham dengan lebih tepat.

✓  Membantu pelabur cipta aliran tunai positif setiap hari, minggu atau bulan.


Info Bengkel Saham Intensif 2017

Kuasai 3 Teknik Saham Terbukti Berkesan

 

Pendaftaran Dibuka Sekarang!

Daftar Awal Sebelum Untuk Dapat Harga Jimat!


Bengkel Saham Intensif Ampang Kuala Lumpur

Tarikh : 29 & 30 Julai 2017 (Sabtu & Ahad)

Masa : 9.00 pagi – 5.00 petang

Lokasi (Lokasi Terbaru) : Hotel De Palma Ampang

Jalan Selaman 1/2, Palm Square,

Ampang Point Jalan Ampang,

68000 Ampang Kuala Lumpur


Yuran Asal 2 Hari Bengkel Saham Intensif

RM1,500


Harga Promosi Daftar Awal 

 

✓ Harga Promosi Daftar Awal Seorang RM650 seorang (Jimat RM850)

✓ Harga Promosi Daftar Awal 2 Orang RM590 setiap seorang 

(Harga Promosi Daftar Awal RM570 sudah ditutup bermula 7 Julai 2017 10 pagi) 

(Jimat RM910 setiap seorang)

 

Nota : Daftar Sekarang.  

Nota Penting : : Harga Promosi akan dinaikkan pada bila-bila masa.


Bila Harga Promosi Tamat?

Harga Promosi untuk lokasi di AMPANG Kuala Lumpur

 TAMAT pada 24 Julai 2017 (Isnin) 10 malam

 Daftar Awal Sebelum Tempat Duduk Penuh


Daftar Sekarang!

 

✓ Harga boleh dinaikkan pada bila-bila masa.

✓ Pengambilan peserta adalah terhad.

✓ Tempah seat anda sekarang. Tidak perlu tunggu.

✓  Anda mungkin tidak dapat Harga JIMAT ini pada bengkel akan datang.

✓  Harga JIMAT akan ditukar pada bila-bila masa.

 


Nota Penting:

Info detail Bengkel Saham Intensif akan

di hantar ke emel peserta yang telah membuat bayaran

5 hari sebelum bengkel bermula melalui emel & SMS.


Kejayaan Peserta 

Bengkel Saham Intensif  2016

 

Tuan Pisol dari Putrajaya

Pelabur baru hadir di Bengkel Saham Intensif

5 Mac 2016 di Ampang Selangor.

Untung beli jual saham yang pertama kurang dari seminggu balik bengkel,

aplikasi ilmu yang dikongsi.

Tuan Pisol1_11Mac2016


Tuan Pisol dari Putrajaya

Peserta Bengkel Saham Intensif 5 Mac 2016.

Hadir recharge PERCUMA di Bengkel Saham Intensif 9 April 2016.

Untung dalam RM 1,000….” 28 Mei 2016

Testimoni Tuan Pisol RM1,000

Sebelum ini pernah rugi jumlah yang besar sebab suruh “orang lain” beli saham beliau tanpa ada ilmu tentang pelaburan saham.

Terima kasih atas perkongsian. Semoga menjadi sumber inspirasi.

Dengan ada ilmu, kita ada pilihan dan boleh buat pilihan yang terbaik.


Kejayaan Peserta Bengkel Saham Intensif 

 5 Mac 2016 di Penang 

Test Tengku Qassim 6 Apri 2016

Tuan Qassim pelabur baru, merih untung dalam pasaran saham

sekitar 40% dari beli jual saham yang pertama selepas balik bengkel.


Kejayaan Peserta Bengkel Saham Intensif

 9 April 2016 di Ampang Selangor

Tuan Mohd Khairul Hilmi 

Testimoni Tuan Hilmi 19 April 2016

Pelabur baru peserta Bengkel Saham Intensif 9 April 2016.

Untung bergaya sekitar 10 sen seunit sekitar 11% dalam masa sehari.

First trading untung sekitar 11%.


Kejayaan Peserta Bengkel Saham Intensif

 9 April 2016 di Ampang Selangor

Perkongsian Puan Khamsatun

“Dah jual tadi..ok jugak la walaupun modal kecil dapat untung 😋
Sapa nak bagi, off day duit masyuk walaupun sikit…first try.”

khamsatun

Puan Khamsatun pelabur baru, peserta Bengkel Saham Intensif 9 April 2016,

Beli jual saham pertama untung.  Saham yang disimpan dalam masa 2 hari.

Yang best masa cuti kerja duduk kat rumah buat duit.

Dengan modal yang rendah tapi dengan peratus untung yang tinggi pasti berbaloi.


Kejayaan Peserta Bengkel Saham Intensif 

Mac 2015 di Penang

Tuan Razman, pelabur newbie

Peserta Bengkel Saham Intensif  di Penang 10 Oktober 2015.

Dah untung konsisten dalam pelaburan saham.

“Alhamdulillah rezeki pagi ni puan…

Untung RM760.” – 16 Mac 2016

Testimoni Tuan Razman 760

“Alhamdulillah, rezeki lagi puan.

Untung RM1,150…”- 3 Mei 2016

Testimoni Razman 1,150

Kejayaan Peserta Bengkel Saham Intensif 

Ampang Kuala Lumpur

 

 

Tuan Zaharuddin, pelabur newbie

Peserta Bengkel Saham Intensif  Mac 2017

Saya dah untung dekat RM20K..” – 7 April 2017

Cikpuan Fatin, pelabur newbie

Peserta Bengkel Saham Intensif  Mac 2017

Tq ajar saya semalam, saya dah profit dekat RM3K..” – 12 April 2017

 

 


  Tawaran Jimat Khas 

Bengkel Saham Intensif

Harga Promosi Daftar Awal 

 

✓ Harga Promosi Daftar Awal Seorang – RM650 seorang 

✓ Harga Promosi Daftar Awal 2 Orang –  RM590 setiap seorang 

 

 

Bila Harga Promosi TAMAT?

Harga Promosi untuk lokasi di AMPANG Kuala Lumpur

 TAMAT pada 24 Julai 2017 (Isnin) 10 malam 

 


Daftar Awal Sekarang!

 

✓ Harga boleh dinaikkan pada bila-bila masa.

✓ Pengambilan peserta adalah terhad.

✓ Tempah seat anda sekarang. Tidak perlu tunggu.

✓  Anda mungkin tidak dapat Harga JIMAT ini pada bengkel akan datang.

 


Nota Penting:

Belajar dalam kumpulan kecil sebab fokus nak bantu secara individu.

Jadi peserta adalah terhad.


BONUS KHAS DAFTAR AWAL

Bonus ini khas bagi PESERTA DAFTAR AWAL SAJA

 

✓  Bantuan berterusan diberi selama 3 bulan selepas 2 hari bengkel.

✓  PERCUMA 12 Siri Tutorial Saham & Tip Pelaburan Saham (Bernilai RM197).

✓  Bantuan berterusan melalui support group & akses private whatsapp group PERCUMA.


2 Langkah Mudah Mendaftar

Langkah #1

Masukkan YURAN  ke akaun dibawah:

No Akuan : 5643 8855 4606

Nama Syarikat : Rich Kreatif Trading & Service

Nama Bank : Maybank

Langkah #2

Emel bukti bayaran ke order@ebooksaham.com

Emel info anda seperti 

Nama, Tel No, Emel & 

Nama + Tarikh & Lokasi Bengkel Saham Intensif


Disclaimer:

Peserta yang sudah membuat bayaran tetapi tidak dapat hadir pada tarikh bengkel yang telah ditetapkan, yuran pendaftaran tidak akan dikembalikan & tiada pertukaran tarikh dibenarkan kerana kami sudah membuat tempahan tempat duduk untuk setiap peserta.

Jika ada sebarang pertanyaan boleh komen atau emel ke richkreatif@gmail.com

Sila share post ini pada sahabat-sahabat Facebook anda.

Terima kasih.


” To double your income, triple your investment in personal development + mastering your talent.” – Robin Sharma.

My Photo

Asma Nasarudin

Pengasas Rich Kreatif

Author, Investor & Coach Saham

    67 Comments

  1. Assalamualaikum puan,
    Ada cara lain utk belajar,selain menghadiri bengkil…?
    Salmiah
    KK,Sabah.

    Salmiah

    28 December 2016

    • Walaikumsalam Puan,

      InsyAllah saya udpdate melalui emel.

      Terima kasih.

      Asma Nasarudin Asma Nasarudin

      31 December 2016

  2. Saya berminat utk menghadiri bengkel 4hb & 5hb februari 2017,masi ada kekosongan kah?

    noor ain

    29 January 2017

    • Assalam,

      Mohon maaf Bengkel Saham Intensif untuk 4 & 5 Feb sudah penuh.

      Cikpuan boleh mendaftar untuk bulan Mac. InsyaAllah saya akan emel info bila pendaftaran dibuka.

      Terima kasih.

      Asma Nasarudin Asma Nasarudin

      30 January 2017

  3. Saya berminat memyertai bengkel saham pasa march 2017

    Mohamad faisal bin juhari

    31 January 2017

  4. Ingin menyertai bengkel 4 dan 5 feb.Masih avalaible ke?

    NORMAZIAH BT BASRI

    31 January 2017

    • Assalam Maziah,

      Boleh buat bayaran hari ini sebelum pukul 12 tengahari.

      Sebarang pertanyaan, emel ke support@ebooksaham.com

      Terima kasih.

      Asma Nasarudin Asma Nasarudin

      3 February 2017

  5. Asslm Puan, selain pada bulan march, akan ada lg ker bengkel dekat kota kinabalu pada masa akan dtg?

    shayatul

    26 February 2017

    • Walaikumsalam,

      Buat masa ini saya buat setahun sekali saja.

      Boleh daftar & hadir bengkel bulan Mac ini. Ambil peluang.

      Terima kasih

      Asma Nasarudin Asma Nasarudin

      28 February 2017

    • Walaikumsalam,

      Saya belum pasti. Tahun lepas saya datang sekali saja.

      Boleh daftar sekarang jika berminat.

      Berminat boleh baca info Bengkel Saham Intensif di laman web ini http://www.ebooksaham.com/bengkel-saham-intensif-2017

      Boleh ikut langkah yang diberi untuk mendaftar.

      Kami akan menghubungi anda selepas info diterima.

      Asma Nasarudin Asma Nasarudin

      8 March 2017

  6. Assalam…Bengkel puan untuk kawasan utara tak ada ke?

    Azizan Talib

    26 February 2017

    • Walaikumsalam,

      Maaf tidak ada tuan.

      Asma Nasarudin Asma Nasarudin

      28 February 2017

  7. Kalu 5k modal bole ke?

    Azam

    2 March 2017

    • Boleh. RM5K banyak.

      Asma Nasarudin Asma Nasarudin

      8 March 2017

  8. salam…saya nak join bengkel saham bulan march di ampang..masih ada tempat ke

    ruzita abu bakar

    4 March 2017

    • Walaikumsalam Cikpuan Ruzita,

      Masih boleh daftar sekarang.

      Berminat boleh baca info Bengkel Saham Intensif di laman web ini http://www.ebooksaham.com/bengkel-saham-intensif-2017

      Boleh ikut langkah yang diberi untuk mendaftar.

      Kami akan menghubungi Cikpuan selepas info diterima.

      Terima kasih.

      Asma Nasarudin Asma Nasarudin

      8 March 2017

  9. Macam mana cara nsk daftar bengkel saham pada 18 dan 19 march 20qu.

    Mohd isa

    4 March 2017

    • 2 Langkah Mudah Mendaftar

      Langkah #1

      Masukkan YURAN ke akaun dibawah:

      No Akuan : 5643 8855 4606

      Nama Syarikat : Rich Kreatif Trading & Service

      Nama Bank : Maybank

      Langkah #2

      Emel bukti bayaran ke order@ebooksaham.com

      Emel info anda seperti

      Nama, Tel No, Emel &

      Nama + Tarikh & Lokasi Bengkel Saham Intensif

      Terima kasih

      Asma Nasarudin Asma Nasarudin

      8 March 2017

  10. Assalamu’alaikum wrt..
    Boleh minta no wassap puan asma.. sy nk tanya direct melalui hp.. boleh ke..

    Fauziah Abbas

    6 March 2017

  11. Bila akan ada bengkel intensif saham di penang?

    Yazid

    9 March 2017

  12. Assalam..puan saya nak daftar utk bljr ilmu saham pada 25-26.mac.17 TH kk,nak tanya akaun utk bayaran pendaftaran tu akaun persendirian ker atau syarikat?sbb jika saya buat bayaran secara transfer akaun bank saya akan minta jenis akaun penerima….tq

    Awang asree

    10 March 2017

  13. salam puan x da perancangan nk buat kat melaka ke

    wan

    15 March 2017

    • Maaf Melaka tak ada tuan

      Asma Nasarudin Asma Nasarudin

      17 March 2017

  14. Assalamualaikum Puan. Saya dah emel payment utk kelas 18 & 19 Mac 2017 ni pada 12/3/2017. Puan terima tak?

    Azril

    16 March 2017

    • Walaikumsalam,

      Info sudah dihantar ke emel peserta.

      Mohon periksa emel tuan.

      Terima kasih

      Asma Nasarudin Asma Nasarudin

      17 March 2017

  15. Walaikumsalam. Ya masih boleh daftar sekarang.

    Asma Nasarudin Asma Nasarudin

    17 March 2017

  16. Salam Puan, nak tanye i interested for kch bengkel klu modal kurang dr 5k puan msh accept tak i join bengkel ? If ya i nak register asap😊

    Nani

    20 March 2017

  17. minat tinggi tapi yuran luar kemampuan.

    mohd

    25 March 2017

    • Semoga diberi rezeki dan boleh hadir belajar.

      Asma Nasarudin Asma Nasarudin

      31 March 2017

  18. Saya nak daftar untuk kelas intensif di ampang pd 15&16 april 2017 nnt

    Nasrah

    28 March 2017

  19. Saya ingin mendaftar kelas 15 & 16 April 2017

    Ismail

    1 April 2017

  20. Saya ada buka akuan cds,Dan beli saham.persoalannya beberapa hari selepas tu remizer call suruh topup duit untuk saham tersebut. Jika tidak saham tersebut mesti dijual. Bukan kah terpulang pada pelabur untuk jual saham tersebut. Saya keliru tentang hal ini….

    Idris

    4 April 2017

    • Assalam,

      Kebarangkalian tinggi tuan membeli saham menggunakan wang broker bukan wang sendiri.

      Cara terbaik beli saham menggunakan wang sendiri, boleh beli jual pada bila-bila masa.

      Asma Nasarudin Asma Nasarudin

      12 April 2017

  21. Salam Puan, saya dah buat bayaran dan email utk sesi 15&16 April di Ampang tp belum dapat maklum balas lagi.

    Kamarul

    6 April 2017

    • Assalam Tuan,

      Mohon emel Nama Penuh, Emel, Tel No & Resit Bayaran beserta lokasi pilihan & tarikh ke order@ebooksaham.com

      Terima kasih.

      Asma Nasarudin Asma Nasarudin

      12 April 2017

  22. Walaikumsalam Tuan,

    Tiada. Tuan boleh hadir ke KL

    Asma Nasarudin Asma Nasarudin

    12 April 2017

  23. Salam Puan,

    Bengkel Saham Intensif Kuching Sarawak Masih ada kekosongan ke. Kalau saya daftar, dapat lagi tak saya bayar dengan harga RM 600?

    Zunika amit

    26 April 2017

  24. Assalamualaikum puan..utk bln jun ade buat klas tak..kalau ada sy nak hadir..trm kasih.

    Azizul Hakim

    27 April 2017

    • Tahniah berminat.

      Pendaftaran Bengkel Saham Intensif di Kuala Lumpur sudah dibuka.

      Klik saja laman web dibawah.
      Semua info & cara nak daftar ada di laman web di bawah.

      Bengkel Saham Intensif 2017
      http://www.ebooksaham.com/bengkel-saham-intensif-2017

      Daftar sebelum pendaftaran ditutup.

      Jumpa anda. Banyak ilmu baru dan advance yang akan anda pelajari.

      Asma Nasarudin Asma Nasarudin

      4 May 2017

  25. Assalamualaikum puan..klas utk bulan jun or julai ada tak..kalau ada sy nk hadir.tq

    Azizul Hakim

    28 April 2017

    • Tahniah berminat.

      Pendaftaran Bengkel Saham Intensif di Kuala Lumpur sudah dibuka.

      Klik saja laman web dibawah.
      Semua info & cara nak daftar ada di laman web di bawah.

      Bengkel Saham Intensif 2017
      http://www.ebooksaham.com/bengkel-saham-intensif-2017

      Daftar sebelum pendaftaran ditutup.

      Jumpa anda. Banyak ilmu baru dan advance yang akan anda pelajari.

      Asma Nasarudin Asma Nasarudin

      4 May 2017

  26. Ya pendaftaran masih dibuka.

    Boleh daftar sekarang.

    Terima kasih

    Asma Nasarudin Asma Nasarudin

    3 May 2017

  27. Nk daftar 20 mei di ampang..tq

    Shuhaiza abdul wahid

    8 May 2017

    • Assalam,
      Boleh daftar sekarang.

      Terima kasih.

      Asma Nasarudin Asma Nasarudin

      10 May 2017

  28. Asslm puan..bengkel saham advance@mastery, bila and di mana akan di adakan?

    Furkan

    4 June 2017

    • Terima kasih. Kami akan update bila pendaftaran dibuka.

      Sila LIKE FB page ini untuk dapat update terkini dan tips pelaburan saham.

      Sila klik dan like sekarang http://www.facebook.com/ebooksaham

      Terima kasih.

      Asma Nasarudin Asma Nasarudin

      22 June 2017

  29. Bole sy tnya??cmna nak join bengkel saham??

    Ica Sudarmawati Binti Zainuddin

    17 June 2017

    • Terima kasih. Kami akan update bila pendaftaran dibuka.

      Sila LIKE FB page ini untuk dapat update terkini dan tips pelaburan saham.

      Sila klik dan like sekarang http://www.facebook.com/ebooksaham

      Terima kasih.

      Asma Nasarudin Asma Nasarudin

      22 June 2017

  30. Assalamualaikum Puan. Boleh saya dapatkan maklumat lanjut mengenai kelas saham Puan untuk bulan Julai ke atas?

    Ahmad Amzar

    19 June 2017

    • Terima kasih. Kami akan update bila pendaftaran dibuka.

      Sila LIKE FB page ini untuk dapat update terkini dan tips pelaburan saham.

      Sila klik dan like sekarang http://www.facebook.com/ebooksaham

      Terima kasih.

      Asma Nasarudin Asma Nasarudin

      22 June 2017

    • Terima kasih. Kami akan update bila pendaftaran dibuka.

      Sila LIKE FB page ini untuk dapat update terkini dan tips pelaburan saham.

      Sila klik dan like sekarang http://www.facebook.com/ebooksaham

      Terima kasih.

      Asma Nasarudin Asma Nasarudin

      22 June 2017

  31. Berapa kos

    Jaydee

    7 July 2017

  32. Assalamualaikum Puan,

    Boleh saya tahu bila lagi Puan akan adakan kelas bengkel saham di KL?

    Nasrulhazizy Hanapi

    23 August 2017

    • Walaikumsalam.

      Tahniah berminat.

      Terima Kasih beri emel untuk kami update.

      Nak tahu info detail Bengkel Saham Intensif boleh ke laman web di bawah ni. Klik je.

      Nak terus daftar tekan je button daftar sekarang

      http://www.ebooksaham.com/bengkel-saham-intensif

      Asma Nasarudin Asma Nasarudin

      25 August 2017

Leave a Reply to Azril Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *