Kisah Kejayaan
Peserta Bengkel Saham Intensif

Pelabur newbie untung RM12,000 dalam 5 bulan

Tuan Pisol, Putrajaya
Bengkel Saham Intensif Mac 2016 Kuala Lumpur

Pelabur newbie untung sekitar RM7,000 dalam 3 bulan

Tuan Aminurrashid, Kota Kinabalu
Bengkel Saham Intensif Oktober 2016 Kota Kinabalu

Pelabur newbie modal RM1,000 berganda jadi RM5,000

Cikpuan Daiana, Terengganu
Bengkel Saham Intensif Mac 2016 Kuala Lumpur

Mudah faham teknik walau
sebelum ni tiada ilmu langsung tentang saham

Tuan Gary, Kota Kinabalu
Bengkel Saham Intensif Oktober 2016 Kota Kinabalu

Profit 4% seminggu selepas balik bengkel 

Tuan Awang Kadri, Kuching
Bengkel Saham Intensif April 2017 Kuching

Mindset tentang saham berubah selepas belajar

Cikpuan ill Syazwani
Bengkel Saham Intensif Mac 2017 Kota Kinabalu

Pelabur newbie untung RM20,000
selepas 2 minggu balik bengkel

Tuan Zaharuddin, Kuala Lumpur
Bengkel Saham Intensif Mac 2017 Kuala Lumpur

Pelabur newbie untung RM3,000
selepas kurang sebulan balik bengkel

Cikpuan Fatin, Kuala Lumpur
Bengkel Saham Intensif April 2017 Kuala Lumpur

Ramai Peserta Yang Hadir Dah Dapat Manfaat

Mulanya tak tahu apa itu saham dah rasa untung

Bengkel Saham Intensif
Kuala Lumpur

Bengkel Saham Intensif
Kuching

Bengkel Saham Intensif
Kota Kinabalu


Berminat
Nak Melabur Saham?

Tapi tak tahu macam mana nak mula?

 

Tak tahu langsung tentang saham?

 

Dah melabur tapi asyik rugi?

 

Masih tak faham macam mana nak buat kajian teknikal untung saham?

 

Dah melabur lama tapi masih belum capai untung 20%?

Nak Saya Bantu?

Bagaimana Saya Bantu Anda?

2 Hari Praktikal + 3 Bulan Bantuan Susulan + Akses Support Group

  • Belajar 2 hari secara bersemuka & praktikal.
  • Hari pertama anda tahu asas & advance tentang pelaburan saham.
  • Hari kedua anda tahu bagaimana nak buat kajian, bagaimana nak pilih saham berpotensi & nak buat untung dari pelaburan saham syariah Bursa Malaysia.

 Objektif - Balik Bengkel Boleh Terus Melabur  

Modul Lengkap Asas ke Advance

  • Modul lengkap asas hingga ke advance level sesuai sebagai persediaan sebelum mula melabur saham.
  • Bagaimana nak analisa kewangan syarikat, pergerakan harga dan analisa pasaran.
  • Langkah demi langkah bagaimana nak beli jual saham.
  • Bagaimana nak pilih saham syarikat berpotensi untung.
  • Membuat kajian kaunter saham-saham terkini.

 Objektif - Balik Bengkel Boleh Buat Kajian Sendiri 

3 Teknik INTENSIF Terbukti Berkesan

  • Saya tunjukkan cara paling mudah & santai bagaimana nak kuasai Analisa Teknikal : Graf, Volume, Support & Resistance, Indikator, Candlestick & Trendline.
  • Kuasai 3 Teknik Analisa Saham : Teknikal, Fundamental & Psikologi Pasaran.
  • Kuasai 3 Teknik Beli Jual Saham : Intraday, Swing & Position.
  • Kuasai 3 Trend Saham : Uptrend, Downtrend & Sideway.
  • Bonus PERCUMA : 33 tip & teknik pelaburan saham dalam 2 hari.

 Objektif - Boleh Profit Konsisten 

Bantuan Susulan Selepas Bengkel

  • PERCUMA 12 Siri Tutorial Saham bernilai RM197 sebanyak 58 muka surat. Tiada dipasaran. Khas untuk peserta yang daftar bengkel saja.
  • Dibantu selama 3 bulan selepas bengkel melalui support group.
  • Dimasukkan dalam Private Whatsapp Support Group selama 3 bulan.

 Objektif - Berkongsi Kajian Kaunter Terkini 

  • Ini kelas penuh intensif praktikal
  • Ini bukan kelas pengenalan atau preview
  • Ini kelas belajar cara melabur saham syarikat di Bursa Malaysia
  • Ini bukan kelas forex

Apa Kata Peserta Yang Dah Berjaya?

Siapa 3 Kategori
Yang Sesuai Hadir?

  • Nak jadikan pasaran saham sumber pendapatan harian, minggu atau bulan mengikut objektif individu atau,
  • Nak gandakan wang simpanan cara selamat & sah dengan menetapkan sendiri sasaran untung atau,
  • Nak melabur cara sah & selamat ikut masa sendiri.

 Nota  Penting
Hanya peserta 18 tahun dan ke atas sahaja yang sesuai mengikuti bengkel ini. 

Apa Modul Yang Telah Bantu Ramai Peserta Berjaya Buat Duit Di Pasaran Saham?

Modul 1

3 Teknik Intensif Saham Terbukti Result

  • Kuasai 3 teknik untung saham tanpa hiraukan pasaran saham tengah bull, bear atau sideway.
  • Kuasai 3 teknik itensif saham yang pelabur wajib tahu sebelum mula melabur untuk elak rugi & maksimakan untung.
  • Kuasai 3 cara melabur saham sama ada nak ambil untung sehari/intraday, seminggu/swing atau bulan/position.

Modul 2

13 Asas Saham Penting Pelabur Wajib Tahu Sebelum
Mula Melabur

  • Ramai mula melabur ambil remeh asas penting saham & terus tekan button buy sell, akhirnya melebur.
  • Ketahui 13 asas saham penting sebelum mula melabur jadi pelaburan jadi subur bukan melebur.

Modul 3

3 + 6 Elemen Penting Tentukan Saham Bagus & Berpotensi Beri Pulangan Lebih Besar

  • Bagaimana nak tahu saham yang lebih bagus daripada saham yang lain.
  • Bagaimana nak kenalpasti saham yang kerap beri dividen lebih daripada 2-3 kali setahun.

Modul 4

Advance Analisa Teknikal Dengan Cara Mudah & Dah Terbukti Beri Pulangan Kepada Pelabur

  • Bonus bagi yang tahu bagaimana nak buat kajian teknikal.
  • Bagi yang nak jadikan pasaran sumber income hari-hari atau setiap seminggu mesti kuasai volume, support & resistance, indikator, candlestick & trendline.
  • Belajar cara nak jangka harga saham akan naik atau turun.
  • Belajar cara nak set harga beli, harga jual & sasaran untung/rugi jadi kita boleh buat keputusan terbaik.
  • Saya tunjukkan bagaimana cara simple analisa teknikal yang terbukti telah beri keuntungan kepada ramai pelabur newbie.

Modul 5

33 tips & teknik maksima untung & elak rugi berdasarkan pengalaman

  • 33 tips & teknik pelaburan saham yang saya lalui dalam beberapa tahun, anda dapat dengan mudah dalam 2 hari saja.
  • Bouns - 10 market rules yang pelabur perlu follow untuk elak rugi & maksima profit.

Modul 6

3 Cara Mudah Bagaimana Nak Guna Trading Platform Tempat Kita Nak Beli Jual Saham

  • Trading platform adalah tempat pelabur beli jual saham.
  • Semua info penting saham ada dalam trading platform yang kita boleh akses secara percuma guna laptop atau smart phone.
  • Ramai yang dah melabur tapi tak tahu banyak info emas yang ada dalam trading platform.
  • Saya akan tunjukkan 3 cara mudah nak gunakan trading platform jadi kita dapat manfaat pada 1 sumber saja

Modul 7

Buat kajian praktikal kaunter saham terkini

  • Hari kedua saya nak pastikan semua peserta boleh buat kajian kaunter saham.
  • Belajar cara buat kajian kaunter saham terkini ikut step by step yang saya tunjukkan selama 2 hari.
  • Belajar bagaimana buat kajian kaunter penny, growth, mid/large. Sebab setiap kaunter saham lain cara & strategi yang pelabur wajib tahu.

Modul Disediakan

Sebab Anda Komitted Nak Hadir
Saya Bagi 5 Modul Extra PERCUMA!

BONUS 1

  • Bagaimana nak rancang pelaburan dengan “The power of 7%”.
  • Ramai yang melabur tanpa perancangan akhirnya untung entah ke mana.
  • Perancangan yang jelas membuatkan kita fokus dan tahu berapa jumlah wang akan dicapai untuk satu tempoh masa.

BONUS 2

  • Bagaimana nak pilih & baca berita bisnes sebab berita adalah wang.
  • Berita adalah satu teknik mudah bagaimana nak ambil peluang raih untung dalam masa yang singkat.
  • Pelabur bijak mesti tahu teknik mudah ini.

 

BONUS 3

  • Belajar 3 kesilapan besar yang sering dilakukan oleh pelabur menyebabkan rugi.
  • Belajar dari pengalaman orang yang telah melaluinya adalah cara shortcut nak berjaya dan agar kita tidak perlu membuat kesilapan yang sama.

BONUS 4

  • Saya akan dedahkan perisian dan aplikasi PERCUMA yang dapat bantu anda melabur dengan mudah walau sibuk dengan urusan bisnes atau kerja.

Jika Anda Sudah Untung RM6k Sebulan Di Pasaran Saham
Anda Tak Sesuai Hadir Bengkel Ni

Extra BONUS 5

  • Bagaimana dengan modal RM5K untung RM6K dalam 1 bulan?
  • Bagaimana nak buat kajian analisa teknikal cara mudah nak faham?
  • Bagaimana nak buat duit setiap hari dari pelaburan saham Bursa Malaysia.

Berita Baik Bagi Yang Nak Dibantu

Pendaftaran Dibuka Sekarang!

Kuala Lumpur

6 & 7 Julai 2019 (Sabtu & Ahad)

9:00 pagi - 5:00 petang 

8 Julai 2019 (Isnin) - FREE Sesi Live Trade

9:00 pagi - 12:30 tengahari 

Rich Kreatif Event Hall
No 9, Blok B, Tingkat 2,
City Garden Commercial Centre, Tmn Nirwana
68000 Ampang Kuala Lumpur 

Harga Daftar Awal Tamat
3 Julai 2019, 10 malam  

 

 

Melaka

13 & 14 Julai 2019 (Sabtu & Ahad)

 9.00 pagi - 5.00 petang

 Hotel sekitar Bandar Melaka

(lokasi akan diupdate pada 2 Julai 2019) 

 

Harga Daftar Awal Tamat
30 Jun 2019 (Isnin), jam 10 malam

 

Johor Bahru

20 & 21 Julai 2019 (Sabtu & Ahad)

 9.00 pagi - 5.00 petang

Hotel Sekitar Johor Bahru 

 (Lokasi akan di update pada 2 Julai 2019) 

 

Harga Daftar Awal Tamat
30 Jun 2019 (Isnin), jam 10 malam

 

Kota Kinabalu

24 & 25 Ogos 2019 ( Sabtu & Ahad)

9.00 pagi - 5.00 petang

Hotel Sekitar Kota Kinabalu

(Lokasi akan diupdate pada 2 Julai 2019) 

 

Harga Daftar Awal Tamat
1 Julai 2019, jam 10 malam

 

 

 

 

Kuching 


21 & 22 September  2019 (Ahad & Isnin)

9.00 pagi - 5.00 petang

The Waterfront Hotel 

Kuching, Sarawak 

 

Harga Daftar Awal Tamat
31 Julai 2019, jam 10 malam

 

 

Berita Baik Bagi Yang Daftar Awal

Pakej Bengkel Saham Intensif




KUALA LUMPUR

MELAKA

JOHOR BAHRU

KOTA KINABALU

KUCHING

2 Hari Praktikal Bengkel Saham Intensif

Percuma 12 Siri Tutorial Saham bernilai RM197

Modul Disediakan

Percuma Akses Private Support Group 3 Bulan 

FREE 1/2 hari Live Trade Saham (KL)

HARGA NORMAL

SEORANG

RM2,500

SEORANG

Harga Asal






HARGA DAFTAR AWAL SEORANG

RM1,097

SEORANG

Harga Daftar Awal TAMAT

3 Julai 2019 10 malam

30 Jun 2019 10 malam

30 Jun 2019 10 malam

1 Julai 2019 10 malam

31 Julai 2019 10 malam

HARGA DAFTAR AWAL
2 ORANG

RM997

SETIAP SEORANG

Harga Daftar Awal TAMAT

3 Julai 2019 10 malam 



30 Jun 2019 10 malam 



30 Jun 2019 10 malam 



1 Julai 2019 10 malam 



31 Julai 2019 10 malam 



Nak Daftar KLIK Sekarang

Daftar Sekarang Untuk Book Seat Anda

Pendaftaran Akan Ditutup Pada Bila-Bila Masa Bila Penuh

Harga Promosi Akan Dinaikkan Pada Bila-Bila Masa

Ramai Telah Berjaya Buat
Duit Di Pasaran Saham

7 Soal Jawab Untuk Bantu Anda

  • q-iconSaya berminat nak belajar tapi tak tahu langsung pasal pelaburan saham. Boleh ke saya hadir?

    Modul lengkap dari asas ke advance & support group disediakan khas untuk pelabur newbie & yang zero knowledge tentang pelaburan saham.

  • q-iconSaya sudah melabur. Sesuai ke saya hadir?

    Jika anda sudah melabur tapi selalu rugi, masih belum kuasai analisa fundamental & teknikal serta sentiment pasaran, anda sangat sesuai hadir.

    Bagi yang nak upgrade ilmu, anda sangat sesuai hadir sebab pasaran saham sifatnya dinamik. Ada saja ilmu baru yang akan dipelajari.

  • q-iconBoleh ke saya terus melabur selepas bengkel?

    InsyaAllah boleh dengan syarat buat & ikut teknik yang dikongsi. Lepas bengkel peserta akan dimasukkan dalam support group untuk dapat bantuan susulan.

  • q-iconKena buka akaun saham dulu ke sebelum hadir?

    Seeloknya buka dulu akaun saham di mana-mana Bank Investment atau Syarikat Broker Berdaftar.

    Sila ke laman web Bursa Malaysia untuk dapatkan senarai terkini yang berdekatan dengan lokasi masing-masing.

    Jika tak buka akaun saham lagi pun boleh jer hadir saya tunjukkan bagaimana.

  • q-iconBerapa modal kena ada untuk mula melabur?

    Tiada jumlah RM yang ditetapkan.
    Jumlah minimum yang ditetapkan adalah 100 unit sesaham.

    Contoh Ahmad beli saham syarikat A pada harga 10 sen x 100 unit (minimum) = RM100 adalah modal.

    Jumlah modal bergantung kepada harga saham dan jumlah unit yang dibeli.
    Ia bergantung kepada keupayaan kewangan individu.

  • q-iconIni kelas belajar forex ke?

    Bukan. Ini bukan kelas forex.

  • q-iconIni belajar saham apa?

    Dalam Bengkel Saham Intensif saya akan ditunjukkan langkah demi langkah, tips dan teknik bagaimana membuat pelaburan saham-saham syarikat patuh syarih yang tersenarai di Bursa Malaysia. Ia juga dipanggil Kuala Lumpur Compsite Index (KLCI).

    Prestasi KLCI akan diumumkan dari hari Isnin hingga Jumaat di kaca TV & Surat Khabar Tempatan.

    Ia adalah satu sumber pendapatan dan menggandakan nilai wang cara selamat & sah.

Tahniah & Terima Kasih Kita Jumpa!

Anda hanya selangkah saja lagi untuk kuasai 3 teknik untung saham & cipta aliran tunai positif

Daftar Sekarang