Bengkel Saham Mastery 2019

Bengkel Saham Mastery 2019

By on Oct 27, 2019 in Blog, Tip Pelaburan Saham | 0 comments

 

FREE 1 Hari Live Trade Saham & Support Group

 

2 Hari Bengkel Saham Mastery

 

1 Hari Sesi Revision & Group Coaching Saham

 

 

 

Tahniah & Terima Kasih!

 

Berminat nak upgrade ilmu & skil advance untuk melabur saham 2020

 

Atas permintaan, saya akan adakan Bengkel Saham Mastery 2019

Kelas Advance Analisa Teknikal 2019 selama 3 + 1 hari.

 

Bagi yang nak jadikan pasaran saham sumber income terbaik 2020, Tahniah!

Saya jemput ambil peluang akhir tahun 2019.

 

Bengkel Saham MASTERY 2019 

 

Kuasai 8 Skil Advance Analisa Teknikal

 

 

Modul terbaru selama 4 hari khas untuk trader saham shariah di Bursa Malaysia.

LOKASI hanya di KUALA LUMPUR

 

Bengkel Saham MASTERY

(Advance Analisa Teknikal)

 

KUALA LUMUR

Tarikh : 23 & 24 November (Sabtu & Ahad)

Masa : 9.00 pagi – 5.00 petang

Lokasi : Rich Kreatif Event Hall, Ampang

 

KUALA LUMUR

Live Trade Saham

Tarikh : 25 November 2019 (Isnin)

Masa : 9.00 pagi – 5.00 petang

Lokasi : Rich Kreatif Event Hall, Ampang

 

KUALA LUMUR

Sesi Revision & Group Coaching Saham

Tarikh : 7 Disember (Sabtu)

Masa : 9.00 pagi – 5.00 petang

Lokasi : Rich Kreatif Event Hall, Ampang

 

Tawaran SPECIAL #BSM 2019 khas 3 kategori ini saja 

 

PERNAH hadir belajar di Bengkel Saham Intensif.

 

✓ Dah pernah trade saham secara aktif lebih 3 bulan ke atas SAHAJA!

 

✓ Dah pernah trade saham, aktif melabur dan dah rasa untung & rugi.

 

✓ Trader Saham yang nak profit 2020!

 

 

Khas yang daftar AWAL #BSM2019

 

✓  FREE sesi Live Trading pada 40 orang terawal yang daftar #BSM2019

 

✓  FREE 1 Sesi Kelas LIVE TRADE Saham 

 

 

7 Cabaran Utama

Pelabur atau Trader Saham

 

✓  Masih tercari-cari & tak tahu cara nak spot saham berpotensi uptrend.

 

✓  Salah dalam pemilihan kaunter saham!

 

✓  Selalu beli saham di puncak bahagia.  Lepas tu bila rugi tak sanggup nak jual.

 

✓  Masih kurang faham macam mana nak spot saham berpotensi & masih rendah.

 

✓  Bila dah dapat beli saham pada harga rendah, cepat jual saham yang bagus.  Sebab lebih takut!

 

✓  Masih tak jelas & tak tahu macam mana nak setup trading plan; entry, target price & cut loss.

 

✓ Masih belum rasa konsisten untung sekurang-kurangnya 7% – 30% seminggu.

 

✓  Saya nak tambah 1 lagi cabaran trader saham.  Terlalu banyak info saham & terlalu banyak teknik, sampai tak tahu mana satu nak buat dulu.

 

 

Apa Kata Peserta Bengkel Saham MASTERY

(BSM Mac 2019)

 

 

 

 

Tuan Amir, trader newbie hadir di Bengkel Saham INTENSIF (BSI) Julai 2018

Awal Mac 2019 komited nak upgrade ilmu saham, hadir di Bengkel Saham MASTERY (BSM)
Dah faham nak masuk market & yang penting konsisten profit.

BSM memang superb!

 

Apa yang dipelajari di #BSM 2019

 

Bengkel Saham Mastery

 

Fokus pada 3 + 5 Teknik Penting trader saham WAJIB tahu/mahir jika nak profit di pasaran saham.

 

 

Modul 1 – Teknik Utama 1

 

✓  6 RULES & STEP ADVANCE Analisa Teknikal macam mana nak SPOT& ENTER Harga Saham RENDAH.

 

✓  Macam mana nak spot saham yang baru mula gerak naik & ambil peluang beli masa rendah.

 

✓  Teknik ini sesuai untuk trader yang nak SWING & POSITION.

 

Sibuk kerja dan & nak ambil ambil peluang melabur saham uptrend & maksima profit.

 

✓  Belajar jawab soalan yang selalu ditanya : Saham ni dah fly boleh enter lagi ke?


Modul 2 – Teknik Utama 2

 

✓  6 RULES & STEP ADVANCE Analisa Teknikal macam mana nak ENTER Harga Saham yang BREAKOUT atau ada MOMENTUM menaik.

 

✓  Macam mana nak spot saham yang dalam radar nak breakout & momentum bergerak naik.

 

✓  Teknik ini sesuai untuk trader yang nak ambil peluang INTRADAY, SHORT TERM ke SWING & MAKSIMA PROFIT.

 

✓   Belajar jawab soalan yang selalu ditanya : Saham apa yang rendah boleh beli?

 

✓   Belajar jawab soalan yang selalu ditanya : Saham ni boleh beli ke, nanti tak drop lagi ke?

 

Modul 3 – Setup, Trigger & Manage Saham

 

✓  Detail SETUP TRADING PLAN ikut strategi & objektif pelaburan masing-masing.

 

✓  Macam mana nak buat setup entry price, target price & cut loss.

 

 

Modul 4 – Volume, Price & Momentum

 

✓  Kuasai VOLUME PRICE saham.

 

✓  Tips enter saham sedang ada MOMENTUM menaik.

 

✓   3 Indikator penting momentum trading.

 

 

 

Modul 5 – Trend & Indikator

 

✓  Kenali 5 Signal Uptrend & 3 Signal Downtrend.

 

✓  Kenali saham TREND Menaik & Menurun.

 

✓  Bagaimana nak menjangka pergerakan trend saham.

 

✓  Bagaimana nak tahu saham yang buat trend reversal & trend berterusan.

 

✓  Satu Indikator mudah yang dapat scan trending saham dengan cepat.

 

✓  Belajar jawab soalan yang selalu ditanya : Saham ni boleh enter lagi ke?

 

 

 

Modul 6 – Advance Candle Chart

 

✓  Advance Candle Chart Menaik & Menurun

 

✓  Bagaimana candle dapat bantu pelabur saham :

 

1)   Bantu filter trend saham menaik atau menurun

 

2)  Faham sentiment pasaran atau psikologi pasaran

 

3)  Bantu jangka pergerakan harga saham

 

4)  Bantu lihat peluang reversal saham

 

 

 

Modul 7 – Market Psikologi/Trading Plan/Reward & Risk 

 

✓  Bagaiman kenali market psikologi & tabiat pasaran.

✓  Bagaimana mengurus reward & risk trade saham.

✓  Money management dalam pelaburan saham.

 

 

Modul 8 – Bonus PERCUMA

 

✓  PERCUMA 33 tips & teknik Advance Analisa Teknikal 2019.

Nota : Selalu saya bagi lebih…InsyaAllah ikut trend terkini saham ya!

 

✓  PERCUMA tips macam mana nak SPOT SAHAM UPTREND TANPA Buycall.

 

 

1 Hari Live Trading 

 

✓  Belajar secara live macam mana nak lihat & baca pergerakan harga saham.

 

✓  Belajar lihat & baca chart 1 minit, 5 minit, 30 minit & daily & weekly chart.

 

✓  Belajar macam mana nak enter buy & sell untuk Intraday & Swing.

 

 

1 Hari Sesi Revision & Group Coaching Saham

 

✓  Kita jumpa sekali lagi untuk buat revision 3 + 1 teknik advance yang dipelajari.

 

✓  Buat revision saham-saham yang berpotensi.

 

✓  Bantu anda mantapkan lagi skil advance analisa teknikal.

 

✓  Diadakan sekitar 3 atau 4 minggu selepas kelas advance & live trading.

 

Berapa Bayaran Pelaburan Ilmu #BSM2019

 

✓  2 Hari Bengkel Saham Mastery (Advance Analisa Teknikal)

 

✓  1 Hari Live Trade Saham

 

✓  1 Hari Sesi Revision & Group Coaching Saham

 

 

Harga Asal : RM3,499

 

HARGA DISKAUN – DAFTAR AWAL #BSM2019

 

✓  Harga Daftar Awal : RM 1,499 sahaja

 

✓  PERCUMA 1 Hari Sesi Live Trading Saham ( bernilai RM 1,097 )

 

 

PERHATIAN

 

✓  PERCUMA 1 Sesi Live Trading untuk 40 orang pertama yang daftar awal sahaja

 

✓  Harga Daftar Awal TAMAT pada 15 November 2019, jam 10 malam

 

✓  Pendaftaran ditutup bila-bila masa, bila penuh sebab kelas terhad pada 40 orang sahaja

 

Apa Kata Peserta Bengkel Saham MASTERY

(BSM Mac 2019)

 

 

 

Tuan Din, trader newbie hadir di Bengkel Saham INTENSIF (BSI) February 2018

 

Awal Mac 2019 komited nak upgrade ilmu saham, hadir di Bengkel Saham MASTERY (BSM)

 

Balik BSM alhamdulillah profit 18% dalam beberapa hari

 

“Saya sarankan kawan-kawan join Bengkel Saham MASTERY..”

Nak Daftar Awal Bengkel Saham MASTERY 2019
#BSM2019

 

Boleh 2 langkah mudah ni :
1.  Buat bayaran ke akaun di bawah ni :

Akaun No : 5643 8856 3115

Nama Bank : Maybank

Nama Syarikat : Rich Kreatif Group Sdn Bhd

 

 

2.  Emel info detail tuan/cikpuan bersama resit bayaran sebagai rekod kami.

Kod Diskaun : #BSMNov2019 Kuala Lumpur

 

Nama Penuh :

Alamat :

No Tel :

Emel :

Jumlah Bayaran :

Tarikh Bayaran :

 

Penting : Emel info detail & resit bayaran ke emel : richkreatif@gmail.com

 

 

Ilmu adalah pelaburan terbaik & berbaloi!

 

Semoga pelaburan masa, wang & tenaga tuan/cikpuan berbaloi.

 

Saya doakan Tuan/Cikpuan berjaya konsisten profit di pasaran saham 2020!

 

Pelabur saham yang berjaya adalah mereka yang bersedia yang ilmu.

Dan bersedia bila peluang datang & bersedia bila market bullish!

PERHATIAN (Penting)

 

Bengkel Saham Mastery 2019 HANYA SESUAI UNTUK 3 Kategori ini SAHAJA

 

1)  Pernah hadir belajar asas ke advance di Bengkel Saham Intensif ATAU,

 

2)  Dah ada pengalaman trade saham secara aktif sekurang-kurangnya 3 bulan ke atas.

 

3)  Nak jadikan pasaran saham sumber income aktif & pasif.

 

 

Sebarang pertanyaan boleh emel ke richkreatif@gmail.com

Terima Kasih.

 

Nota : Bantu saya SHARE post ini ya bagi manfaat ramai orang.

KLIK je link di bawah ni ya

 

Terima kasih.

 

 

 

 

 

 

Asma Nasarudin

Pelabur & Coach Saham

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *