Tip Pelaburan Saham

Bengkel Saham Mastery 2019
Asma Nasarudin

Bengkel Saham Mastery 2019

By on Oct 27, 2019 in Blog, Tip Pelaburan Saham | 0 comments

  FREE 1 Hari Live Trade Saham & Support Group   2 Hari Bengkel Saham Mastery   1 Hari Sesi Revision & Group Coaching Saham       Tahniah & Terima Kasih!   Berminat nak upgrade ilmu & skil advance untuk melabur saham 2020   Atas permintaan, saya akan adakan Bengkel Saham Mastery 2019 Kelas Advance Analisa Teknikal...

Read More
5 Saham Bergerak Naik 50% – 100% 4 Bulan Pertama Tahun 2019
Asma Nasarudin

5 Saham Bergerak Naik 50% – 100% 4 Bulan Pertama Tahun 2019

By on May 12, 2019 in Blog, Tip Pelaburan Saham, Tip Kewangan | 0 comments

5 saham naik lebih 50%-100% dalam 4 bulan pertama 2019!   Ada banyak saham yang bergerak naik lebih 50% dalam 4 bulan pertama 2019.   Ini antara saham yang mampu beli, saham syariah & saham yang sah di Malaysia.   Yang penting kat sini, pulangan atau profit atau kata lain ROI yang best, jika kita ada ilmu & nak praktikan ilmu, beli saham...

Read More
Saham Uptrend Januari 2019
Asma Nasarudin

Saham Uptrend Januari 2019

By on Jan 31, 2019 in Blog, Tip Pelaburan Saham | 0 comments

Jom kita lihat antara 8 saham yang bergerak naik Januari 2019!     Nama Saham : DESTINI 02 Jan 2019 – Harga 0.198 14 Jan 2019 – Harga 0.258 Kenaikan – 0.06 sen 2 minggu Peratus Pulangan – 19.8% 2 minggu       Nama Saham : MRCB 02 Jan 2019 – Harga 0.600 14 Jan 2019 – Harga 0.685 Kenaikan – 0.085 sen 2...

Read More
3 Cara Nak Untung Saham
Asma Nasarudin

3 Cara Nak Untung Saham

By on Nov 5, 2018 in Blog, Tip Pelaburan Saham, Tip Kewangan | 14 comments

Hari ni saya nak share dengan follower saya.   3 cara macam mana nak buat income di pasaran saham syariah Bursa Malaysia.   Saham syariah, sah, selamat & diiktiraf di Malaysia.     Cara Pertama   Beli jual saham dalam beberapa minit atau beberapa jam pada hari yang sama.   Tak kisah lah nak beli jual saham 5 minit, 15 minit, 30...

Read More
Perkara Penting Kena Buat Kali Pertama Login Trading Platform
Asma Nasarudin

Perkara Penting Kena Buat Kali Pertama Login Trading Platform

By on Oct 24, 2018 in Blog, Tip Pelaburan Saham, Tip Kewangan | 0 comments

Ramai pelabur baru tak tahu nak buat apa lepas akaun saham mereka diluluskan.   Bila saya tanya pelabur newbie peserta Bengkel Saham Intensif soalan ni: Tuan/Cikpuan buat apa bila pertama kali masuk ke trading platftom saham? 90% jawab bila masuk trading platform, mereka blur tak tahu nak buat apa.   Ada jugak dah trade saham tapi tak pernah baca dan...

Read More